Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Zachtfruitkwekerij van As

verse hollandse aardbeien, zalig zoet en sappig

Waar moet een goede aardbei aan voldoen? Een volle smaak, lekker vers en het liefst gekweekt met respect voor de natuur. De aardbeien van familiebedrijf Zachtfruitkwekerij van As uit Tricht krijgen voor al deze punten een grote groene vink.

Louwra, Marco en zoon Jannis vormen de spil van het familiebedrijf, de medewerkers beschouwen zij ook als familie. De kwekerij teelt de aardbeien met respect voor de mens en omgeving. De voorjaarskoninkjes van het ras Elsanta komen uit de kas en de zomerkoninkjes (Favori) van het veld. Net als voor de rode bessen en frambozen die er ook worden gekweekt, heeft de kwekerij geïnvesteerd in een ideale omgeving voor nuttige insecten die zorg dragen voor een natuurlijke bescherming van het gewas. Vandaar het certificaat Planet Proof. Het voordeel van de rechtstreekse levering aan PLUS Elbert van den Doel is dat de aardbeien snel vanuit de kas of van het veld in de schappen terecht komen. Zo hebben ze precies de goede rijping en meer smaak.

De aardbeien zijn in de winkel herkenbaar aan een kartonnen kaartje in het doosje met de vermelding Telers Trots. Op dat kaartje staan recepten en wist-u-datjes.

Streekmeesters, Anke Bot Fotografie, Kaat CC, PLUS supermarkt, PLUS Elbert van den Doel

De aardbeien van Streekmeester Zachtfuitkwekerij van As zijn verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem

www.zachtfruitkwekerijvanas.nl