Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Visgilde Bieshof

ambachtelijke en verse visgerechten

Visgilde Bieshof, vernoemd naar het gelijknamige Dordtse winkelcentrum, is een speciaalzaak. Visgilde legt de lat hoog en dat is precies de bedoeling, vindt eigenaar Bert van der Waal. In zijn recent vernieuwde speciaalzaak staat nu zelfs zijn gedroomde keuken waarin hij de vis ter plekke bereidt.

Werken met verse vis is een uitdaging die hij graag aangaat, hij zit al sinds 2007 in het vak. “Het is mijn passie waar ik nog lang mee door wil gaan. Ambachtelijk, zelf maken, ingrediënten toevoegen en nooit concessies doen aan de kwaliteit.” Die passie zie je terug; behalve de keuken valt ook een uniek zoutwateraquarium op voor schaal- en schelpdieren met oesters, kokkels en kreeft. Verser kan niet.

Door alle kennis en ervaring krijg je bij Visgilde Bieshof van Bert - of van zijn medewerkers - adviezen voor de vismaaltijd over de bereiding en de bijbehorende wijnen, tot aan het visbestek toe. Kant-en-klaar maaltijden, alle soorten verse vis op ijs, gewoon een lekkere kibbeling of de heerlijke visschotels met gerookte en gekookte vis, vissalades of een luxe broodje met vis.

Een deel van al die heerlijkheden is verkrijgbaar bij PLUS ’t Lam, zoals de gegrilde tonijn, vissalades, vismaaltijden en de overheerlijke vissoep.

De verse vis van Streekmeester Visgilde Bieshof is verkrijgbaar bij:

PLUS t Lam Dubbeldam
PLUS t Lam Bieshof

www.visgildebieshof.nl