Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Verhoeks Bloemen

fleurig en kleurig kwaliteitsproduct

Het groen van de planten en de fleurige bloemen maken je vanzelf vrolijk wanneer je PLUS binnenstapt. Er staan mooi opgemaakte stukken tussen, fraaie boeketten en verschillende soorten planten. Eigenaar Piet van Verhoeks Bloemen gaat uitsluitend voor kwaliteit, je weet dus dat je een product in huis haalt dat lang mooi blijft.

De relatie tussen de supermarkt en Verhoeks Bloemen bestaat al 25 jaar, en dat naar wederzijdse tevredenheid. De meeste bloemen en planten komen van de Flora Holland veilingen in Rijnsburg en Naaldwijk. De gerbera’s komen van Gerbera Kwekerij Toplijn in Tuil, volgens Piet de beste van Nederland. De winkel van het 90-jarige Verhoeks Bloemen bevindt zich in Leerdam, daar heeft deze Streekmeester elke zaterdag ook een vaste standplaats op de markt.

Het bijhouden en aanvullen van de bloemen- en plantenpracht bij PLUS verzorgt Verhoeks Bloemen zelf. Ook het opmaken van de stukken en samenstellen van de boeketten gebeurt in eigen huis. 

Verhoeks Bloemen is de grote uitzondering onder de Streekmeesters met hun heerlijkheden; het is namelijk niet raadzaam het assortiment van Verhoeks Bloemen op te eten. Voor de rest voldoet het bedrijf ruim aan alle eisen voor de Streekmeesters; Verhoeks levert verse kwaliteitsproducten waarmee je je huis en humeur opfleurt.

streekmeesters Verhoeks Bloemen

De bloemen van Streekmeester Verhoeks Bloemen zijn verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem

www.verhoeksbloemen.nl