Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Stadsbrouwerij Dukes

ambachtelijke bieren met elk een eigen karakter

Trek in iets anders dan dat standaardpilsje? De smaak proeven van echt ambachtelijk gebrouwen bier? Keuze genoeg bij Streekmeester Stadsbrouwerij Dukes: Stout, weizen, dunkelweizen, amber, dubbel, blond, trippel, hamel, orange of saison. Allemaal bieren met een eigen karakter en elk een lekkere volle smaak.

Bijzonder is dat de brouwerij - met het bijbehorende café - is gevestigd op steenworp afstand van de supermarkt. Daar brouwen Han Berendsen en Robert Links hun lekkere bieren. De mannen zijn begin 2016 vanaf het nulpunt begonnen en hadden anderhalf jaar nodig om te testen, cursussen te volgen en te experimenteren. Maar toen hadden ze ook wat. Een ruim aanbod onderscheidend bier. De bieren van deze kleine brouwerij zijn veel smaakvoller dan de bekende bieren en vervat in een fles waarin het bier verder gist. Het oranje etiket met de stoere duke valt onmiddellijk op.

Uiteraard schenken de mannen het bier in hun café, gewoon ’s avonds en in het weekend of tijdens events op locatie. Daarnaast reizen ze evenementen af met hun opvallende oude Volkswagen bus. Zo wordt het Gorcums bier steeds bekender en groeit de stadsbrouwerij gestaag. Tja, als Gorcumer moet je Dukes bier gewoon gedronken hebben. Ze staan ervoor bij PLUS.

Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

De bieren van Streekmeester Stadsbrouwerij Dukes zijn verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem

www.stadsbrouwerijdukes.nu