Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Stadsbrouwerij Dordrecht

schapenkopje bier; blond, amber of triepel, ze zijn allemaal heerlijk

Bij Stadsbrouwerij Dordrecht wordt het bier ambachtelijk gebrouwen op dezelfde plek waar eeuwenlang brouwerij De Sleutel was gevestigd. De brouwerij is onderwijsleerbedrijf waarin leerlingen van diverse onderwijsinstellingen ervaring kunnen opdoen in (samen)werken. De brouwerij houdt ook rondleidingen en proeverijen.

Blond is een biertje met als belangrijkste moutsoort: pilsmout. Het is fris van smaak en ideaal om de dorst te lessen. In Amber worden meerdere soorten donkere mout gebruikt, waardoor het een wat zoete en aangenaam bittere smaak krijgt. In Dubbel gaat nog meer donkergekleurde mout en wat meer hop, waardoor een lekker bier vol aroma's ontstaat. In Triepel 1433 gaan meer verschillende grondstoffen, waaronder sinaasappelzest en koriander; zo ontstaat een stevig bier met een gecompliceerde smaak en mooie kleur. Daarnaast brengt de Stadsbrouwerij regelmatig een uniek seizoens- of gelegenheidsbier op de markt.

Of het nu gaat om Schapenkopje Blond, Amber, Dubbel of Triepel1433, ze zijn allemaal heerlijk en PLUS heeft ze. U vindt ze bij de speciaalbieren.

Streekmeesters, Stadsbranderij Dordrecht

De bieren van Streekmeester Stadsbrouwerij Dordrecht zijn verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht
PLUS 't Lam Bieshof, Dordrecht

www.stadsbrouwerijdordrecht.nl