Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Slagerij Schouten

paardenworst volgens geheim ambachtelijk recept

Paardenworst, een absolute lekkernij voor de liefhebber. Zeker die van Slagerij Schouten. Hoe dat komt? Door er precies de juiste hoeveelheid spek aan toe te voegen voor de structuur en door de bijzondere kruidenmelange. Meer verklappen we niet, want het geheime recept ligt in de kluis van de familie Schouten. 

Maar dit goed bewaarde geheim, is binnen handbereik, want bij PLUS is deze unieke paardenworst ook verkrijgbaar. Paardenworst van Schouten is een ware delicatesse, dankzij opa Schouten die in 1927 zijn paardenslagerij in Gorinchem vestigde.

Arie Schouten en Natascha de Goeij vormen de derde generatie. Zij hebben liefde voor het vak, kiezen bewust voor kwaliteitsvlees van dieren die goed hebben geleefd en met respect zijn behandeld. Zij hebben een breed assortiment in de vorm van huisgemaakte salades, vleeswaren, worstsoorten, maaltijden en zelfs heerlijke kazen.

Slagerij Schouten is nog steeds het adres voor paardenvlees. In de vorm van bijvoorbeeld paardenhaasbiefstuk of paardenstoofvlees. Zij hebben ook nog een eigen worstenmakerij waar het overgrote deel van de vleeswaren en worstsoorten vandaan komen. Schouten maakt van mooi vlees iedere dag de lekkerste producten. Met het predicaat Streekmeesters is hun paardenworst voortaan makkelijk te vinden.

Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

De paardenworst van Streekmeester Slagerij Schouten is verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem

www.schoutenuwslager.nl