Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Slagerij Ardon

traditionele paardenworst naar origineel dordts recept

Generaties Dordtenaren hebben genoten van paardenworst, je mag wel zeggen dat Dordrecht een echte paardenworststad was. Slager Ivo Ardon uit Zevenbergen besloot enkele jaren geleden de traditie nieuw leven in te blazen en bouwde een worstenfabriek op de Dordtse Kil. Het word zo’n groot succes dat de productieruimte er te klein werd en de worstenfabriek is verhuisd naar Etten-Leur. Ivo Ardon heeft daarnaast nog steeds de slagerij in Zevenbergen.

Zoons Auke en Jan runnen nu samen met hun vader in Etten-Leur de worstenmakerij, waar veel meer ruimte is. Zo veel dat zij op die locatie ook een slagerij voor particulieren hebben geopend. In de worstenmakerij worden vele producten gemaakt, waaronder de Dordtse Paardenworst naar Dordts recept. Zo genieten ook de Brabanders van deze lekkere worst met die heerlijke smaak.

Tja, paardenworst en Dordrecht horen bij elkaar. Goed dat de smaak en de naam Dordtse paardenworst nog steeds behouden zijn. U hoeft er niet voor naar Brabant, maar kunt ze gewoon kopen op de vleeswarenafdeling van PLUS.

Streekmeesters, ardon
Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

De paardenworst van Streekmeester Ardon is verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht
PLUS 't Lam Bieshof, Dordrecht
PLUS van Holten, Alblasserdam

www.slagerijardon.nl