Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Ron's Bloemensjop

dagverse bloemen en planten rechtstreeks van de veiling

Veel Streekmeesters maken producten die een streling zijn voor de tong. Maar het oog wil ook wat. Daar zorgt Ron’s Bloemen- en Kadosjop dan voor. Terwijl de meeste van ons nog op één oor liggen, zijn de mensen van dit bedrijf te vinden op de bloemenveiling. In de winkel aan het Westeind in Papendrecht is er daarna nog een hele dag te gaan. Gevuld met bloemstukken opmaken, bruids- en rouwwerk verzorgen en cadeauartikelen verkopen.

De juiste bloemen en planten inkopen, bloemschikken, boeketten opmaken, het is een vak. Een vak dat Ron Commandeur en zijn team tot in de diepste vezels beheerst. Om de versheid te bewaren worden de bloemen al op de veiling geschikt. Het assortiment is zeer gevarieerd met naast allerlei soorten bloemen ook leuke planten en perkgoed. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Ron’s Bloemensjop zorgt al van het begin af aan, zes dagen per week, voor de bloemen en planten bij PLUS. In de vestigingen zijn ze niet over het hoofd te zien, afrekenen kan bij de servicebalie.

Streekmeesters, Ron's Bloemensjop

De bloemen van Streekmeester Ron's Bloemensjop zijn verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht
PLUS 't Lam Bieshof, Dordrecht
PLUS van Holten, Alblasserdam

www.ronsbloemensjop.nl