Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Olala Chocola Gorinchem

slagroomtruffels, ze smaken net zo lekker als ze klinken

Probeer hier maar eens van af te blijven; de slagroomtruffels van Olala Chocola. Ze zien eruit om er onmiddellijk één in je mond te stoppen. Die beleving van smaak is niet met woorden te beschrijven. De truffels zijn voorzien van een zachte witte vulling die bestaat uit verse slagroom, fondant en roomboter. Eromheen een flinterdun laagje pure chocolade met 70% cacao en het geheel afgewerkt met cacaopoeder. Lekker bij de koffie of de thee, of gewoon als smakelijk tussendoortje.

Olala Chocola, de beleving zit al in de naam, is sinds 2013 gevestigd in de Westwagenstraat in Gorinchem. Kees-Jan Hooglander, zijn vrouw Wendy en hun team maken en verkopen naast de truffels nog tal van andere ambachtelijke chocoladeproducten. Alles bereiden zij ter plekke. Alleen van de bonbons hebben ze al dertig verschillende soorten. Ook leuk: ze verzorgen regelmatig goedbezochte workshops. Vanwege het succes heeft Kees-Jan inmiddels ook een vestiging in Vianen.

PLUS beseft dat hun meest beroemde en populaire product, de slagroomtruffel, niet mag ontbreken in het assortiment. Daarom zien we ze vlakbij de bakkerij liggen, die truffels van Streekmeester Olala Chocola. O ja, er zijn ook slagroomtruffels met Likeur 43. Waarschuwing! De verleiding is onweerstaanbaar: zien is kopen!

Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

De kazen van Streekmeester Olala Chocola Gorinchem zijn verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem

www.olalachocolagorinchem.nl