Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Olala Chocola Dordrecht

slagroomtruffels, met een flinterdun laagje pure chocola 

Zelden heeft een bedrijf een toepasselijker naam gekregen als Olala Chocola; de beleving zit al in de naam. In 2008 begon het met de vestiging aan de Voorstraat in Dordrecht in een prachtig 17-eeuws pand. Die vestiging is er nog steeds de bakermat , maar ondertussen is wel wat gebeurd! Kwaliteit wordt herkend, vandaar dat er ook elders in Nederland vestigingen zijn te vinden. Ambachtelijke chocoladeproducten die ter plekke worden bereid, het is een succes.

Olala verzorgt ook workshops, want hoe leuk is het om zelf met chocola in de weer te gaan? Het resultaat is altijd om van te smullen. Vader Peter en zoon Martijn Priester hebben met hun slagroomtruffels wel iets neergezet. Ze zijn voorzien van een zachte witte vulling die bestaat uit verse slagroom, fondant en roomboter. Er omheen een flinterdun laagje pure chocolade met 70% cacao, afgewerkt met cacaopoeder.

Ook PLUS besefte dat dit een product is waar klanten wel eens heel enthousiast over kunnen worden. Goed gezien, want hoe fijn is dat je die lekkere slagroomtruffels in onze bakkerij kunt kopen?

Olala, Streekmeesters
Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

De truffels van Streekmeester Olala Chocola Dordrecht zijn verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht
PLUS 't Lam Bieshof, Dordrecht

www.olalachocoladordrecht.nl