Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Neeltje Jans Mosselen

vers uit de oosterschelde

Hoe groot is de regio? Tja, mosselen groeien niet in de Merwede. Daar heb je de juiste omgeving en een gespecialiseerd bedrijf voor nodig. En dat is Viskwekerij Neeltje Jans Mosselen, een dynamisch mosselkweekbedrijf uit Zeeland. Officieel gecertificeerd als leverancier van Zeker Zeeuwse streekproducten. Dit betekent dat de mosselen gegarandeerd afkomstig zijn uit Nationaal Park Oosterschelde. Dit is zo exclusief dat het Streekmeesterschap ook hier dik verdiend is.

Neeltje Jans Mosselen beschikt over voedselrijke mosselpercelen in de Oosterschelde en de Waddenzee en is eigenaar van de grootste hangmosselkwekerij van Nederland. De Zeeuwse hangmosselen hangen hoog in voedselrijk water aan lange touwen. Gelegen aan de Stormvloedkering, vlakbij Vrouwenpolder, kweekt het bedrijf hang- en bodemcultuur mosselen van topkwaliteit. Ervaring met de mosselteelt wordt er van generatie op generatie doorgegeven.

Het resultaat bestaat uit mooie porties mosselen die niet lekkerder en verser kunnen zijn dan deze. Een dagje naar Neeltje Jans is een aanrader, alle ander dagen zijn ze gewoon te koop op de visafdeling van PLUS. Beter kan niet!

Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

De mosselen van Streekmeester Neeltje Jans Mosselen zijn verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht
PLUS 't Lam Bieshof, Dordrecht
PLUS Slingerland, Middelharnis
PLUS Buning, Stellendam

www.neeltjejansmosselen.nl