Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER molen Nooit Volmaakt

kwaliteitsmeel gemaakt met authentieke molensteen

Maak zelf lekker brood, geslaagde pannenkoeken, smakelijk roggebrood, een mooie cake of een heerlijke appeltaart. Dat kan met fabrieksmeel, maar wil je zeker zijn dat het lukt met een resultaat om van te smullen, gebruik dan meel van de Gorcumse molen Nooit Volmaakt.

Molenaars Theo de Rooij en Cees de Jong hebben daar een goede verklaring voor. Qua structuur, bakwaarde, glutengehalte en rijseffecten onderscheidt het meel zich. Eerste voorwaarde is de manier van malen, als dat gebeurt met de authentieke molensteen blijft de voedingswaarde behouden. Gemak dient de mens, dus zijn er ook mixproducten. 

Theo en Cees beheren samen de mooie stellingmolen op de authentieke stadswal. Dat molen Nooit Volmaakt behouden en werkend blijft, is te danken aan hun initiatief en de goede samenwerking met de eigenaar, de molenstichting SIMAV. Deze Streekmeesters vinden niets zo leuk als uitleg geven over hun werk en de producten. Dat doen zij elke woensdagmiddag en zaterdag. Bekijk hun Facebookpagina, Twitteraccount of stel gericht vragen via onderstaand e-mailadres.

Om het zo lokaal mogelijk te houden, is al het volkoren tarwemeel voor de producten bij PLUS uitsluitend gemalen in molen Nooit Volmaakt. Dus…bakken maar!

Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

Het meel van Streekmeester molen Nooit Volmaakt is verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem