Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Markus en Markus 

ambachtelijke stroopwafels waar alleen maar van te genieten valt

Markus stroopwafels, zo enorm lekker! De bereiding is nog op ambachtelijke wijze, waar nog het nodige handwerk aan te pas komt. Deze lekkernij is gemaakt van zuiverste bloem, de beste basterdsuiker, romige roomboter, smaakvolle kaneel, knisperende kristalsuiker en zachte stroop. In deze stroopwafel absoluut geen kunstmatige vanille, geur-, kleur- en smaakstoffen, en ook geen conserveringsmiddelen. Dankzij wekelijkse levering zijn de stroopwafels altijd vers en daardoor niet te versmaden.

De naam Markus is onlosmakelijk verbonden met de stroopwafel. In 1965 begon opa al met het bakken van de zogenaamde ‘siroopwafels’ en in 1978 startten zijn zoons Jan en Leo Markus hun eigen stroopwafelbakkerij. Martin Markus nam in 2007 de leiding van de bakkerij over van zijn vader en oom en in 2019 trad ook zijn broer, Martijn Markus, toe tot het familiebedrijf. Daardoor staan er vandaag de dag wederom twee broers aan het roer van Markus & Markus.Onder leiding van de huidige eigenaren ligt de focus nog steeds op smaak en kwaliteit. Concessies daarop worden er niet gedaan. De ambitie is dan ook om zoveel mogelijk mensen van échte stroopwafels te laten genieten.

Markus & Markus behoort tot de Streekmeesters. De stroopwafels zijn te koop op verschillende markten, maar ook bij PLUS. Op de koekjesafdeling zijn ze makkelijk te vinden door de aparte presentatie. Grote voordeel: verser en lekkerder kan niet! Voor de liefhebbers staan er ook heerlijke stroopwafelkruimels bij.

Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

De stroopwafels van Streekmeester Markus & Markus zijn verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht
PLUS 't Lam Bieshof, Dordrecht
PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem
PLUS van Holten, Alblasserdam
PLUS Slingerland, Middelharnis
PLUS Buning, Stellendam

www.stroopwafelsvanmarkus.nl