Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Lekkerlander

excellent rundvlees, extra lekker door de kwaliteit en malsheid

Lekkerlander Excelllent Rundvlees is het product van de familie Meerkerk in Nieuw-Lekkerland. De familie werkt al bijna 30 jaar dagelijks met de runderen. Dit zijn speciale vleesrassen, door Jasper Meerkerk ontwikkeld in zijn fokkerij. Ook de gezonde voeding wordt in eigen huis bereid. De runderen staan in ruime, diervriendelijke stallen en mogen tijdens het zomerseizoen grazen in de wei. Om aan de vraag te voldoen werkt de familie samen met boeren die dezelfde instelling hebben.

Tijdens de traditionele open dag op de boerderij kan iedereen zien dat Jasper en zoon Gerrit Meerkerk zorgen dat de runderen er een goed leven hebben. Dat resulteert in vlees dat door de kwaliteit en malsheid ouderwets lekker smaakt. Het is niet voor niets dat Lekkerlander Excellent vlees wordt geleverd aan tal van keurslagers en restaurants in de regio.

Door een jarenlange samenwerking is het Lekkerlander Excellent rundvlees te verkrijgen bij de slagerijafdelingen van PLUS. De slagers maken er mooie porties biefstukken, runderlappen en riblappen van. Altijd al herkenbaar verpakt, nu nog opvallender door het predicaat Streekmeesters.

Streekmeesters, Lekkerlander

Het excellente rundvlees van Streekmeester Lekkerlander is verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht
PLUS 't Lam Bieshof, Dordrecht


www.lekkerlander.nl