Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Keurslager Muilwijk

onovertroffen worsten met een geweldige smaak

Het liefst willen we uitleggen hoe Keurslager Muilwijk die heerlijke rook-, kook en grillworsten precies maakt. Maar dat blijft natuurlijk het geheim van de slager! Vast staat dat ze een geweldig lekkere smaak hebben door een uitgelezen kruidenmelange, een prachtige
structuur, een onovertroffen bite en een uiterlijk om op te eten. Uitleggen van smaak lukt eigenlijk niet, maar zelf proeven wel. Dat is dan ook zeker het advies!

De prijzenkast van Keurslager Muilwijk in Ameide kan alle bekers en trofeeën niet meer aan. Een prijswinnende traditie die eigenaar Peter Tap al jaren achtereen met succes voortzet. Hij en zijn team weten met hun rook-, kook- en grillworsten bij klanten en vakgenoten telkens weer de hoge verwachtingen te overtreffen. Dat geldt ook voor de vleeswaren, zoals bijvoorbeeld de achterham, het runderrookvlees, peper- en paprikagehakt. Keurslager Muilwijk is trouwens niet alleen Streekmeester, maar sinds maart 2019 ook Hofleverancier!

Inwoners van Gorinchem en de regio kunnen natuurlijk in de auto stappen en door de prachtige Alblasserwaard naar Ameide rijden. Voor een keertje leuk, maar hoe fijn is het dat deze prachtige producten gewoon verkrijgbaar zijn bij de vleeswarenafdeling van PLUS? Geniet ervan!

De worsten van Streekmeester Keurslager Muilwijk zijn verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht
PLUS 't Lam Bieshof, Dordrecht
PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem

www.keurslagerijmuilwijk.nl