Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Kaasboerderij de Buitenhoeve

verse frisse zuivel

Veel Nederlanders houden van zuivelproducten. Dus zorgt PLUS Elbert van den Doel dat er een ruime keus is in goede kwaliteitsproducten, zoals de diverse zuivelproducten van Kaasboerderij de Buitenhoeve. Bij de boerderij in het West Betuwse dorp Haaften lopen 60 koeien die zorgen voor het belangrijkste ingrediënt: de melk.

Met veel passie, plezier en vooral hard werken hebben de eigenaren Aico en Kirsten de Jongh dit bedrijf uitgebouwd tot een succesformule. Hun Kaasboerderij de Buitenhoeve produceert verschillende soorten boerderijzuivel, zoals melk, yoghurt, vla en karnemelk. De grote variatie aan zuivelproducten ‘verpakken’ Aico en Kirsten in glazen flessen, zoals we dat nog kennen van vroeger.

Bekijk het zelf
In PLUS Elbert van den Doel zijn de producten zo mee te nemen. Wie wil weten hoe deze heerlijkheden zijn gemaakt, kan de boerderij bezoeken voor een rondleiding of voor een overnachting in één van de 15 luxe ingerichte Barntenten. Op de boerderij kun je zien hoe Aico en Kirsten de lekkernijen bereiden en de dieren van dichtbij bekijken. Zodra het weer het toelaat lopen de melkkoeien lekker buiten, waaronder op de uiterwaarden in Tuil. Op warme zomerdagen zijn ze juist ‘s nachts buiten.

De zuivel van Streekmeester Kaasboerderij de Buitenhoeve is verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem

www.kaasboerderijdebuitenhoeve.nl