Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Kaasboerderij aan de Linge

onderscheidende boerenkaas, proef het verschil

De keus in kaas is tegenwoordig zo groot. Proef daarom eens de Boerenkaas van Kaasboerderij aan de Linge. Al de boerenkazen van Kaasboerderij aan de Linge in Spijk onderscheiden zich door een heerlijke volle en romige smaak. Daarnaast maken ze ook verschillende soorten kruidenkazen. Bij PLUS wisselt het assortiment kazen van deze kaasboerderij per seizoen.

Leuk om te weten: deze kaasboerderij is van oorsprong een melkveebedrijf met 55 koeien. Deze prachtige dieren grazen zo veel mogelijk buiten. Zonder melk geen kaas; kaasmaker Bart Belser verwerkt de melk op ambachtelijke wijze tot Boerenkaas in de eigen kaasmakerij. Het bijzondere van deze Boerenkaas is dat Bart deze van rauwe melk maakt. Door de melk niet te verhitten, blijft de mooie karakteristieke smaak behouden. Dat is het mooie, als je deze Boerenkaas eet, proef je de streek en zelfs de seizoenen!

Het boerenbedrijf kent een lange geschiedenis. Gert en Marjan van Beest vormen de negende generatie boeren van dit bedrijf. Dochter Miranda, nu met haar partner Bart, mogen we bestempelen als de tiende generatie. Hun boerderijwinkel, met naast Boerenkazen o.a. melk, karnemelk, boter, yoghurt, vla, kwark, eieren, honing, vlees en tal van seizoens- en streekproducten is een bezoek meer dan waard. Op afspraak kun je de boerderij, kaasmakerij en imkerij bezichtigen.

Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

De kazen van Streekmeester Kaasboerderij aan de Linge zijn verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem

www.kaasaandelinge.nl