Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER In de Bogaard

verse sapmixen; lekker én oergezond

Verswinkel In de Bogaard begon als groentewinkel op de Reeweg Oost waar verse groenten, fruit en aardappelen werden verkocht. In de loop der jaren kwamen daar kaas, noten en zuivelproducten en salades en maaltijden uit eigen keuken bij. Kwaliteit staat bij In de Bogaard altijd voorop, ze houden hun producten vers en maken zo veel mogelijk zelf. Om die reden zijn er bij PLUS ook aardappelen uit de Dordtse Biesbosch en lekkere stamppotjes te verkrijgen.

Eén van de succesnummers is het assortiment vers geperste sappen en sapmixen. Orange, Pink, Red, Energy, Tropical en bijvoorbeeld ook Super Detox. In dat laatste sapje zit spinazie, gember, komkommer en selderij, aangevuld met verse appelsap. Afhankelijk van het seizoen zijn er tevens sapjes met frambozen of bramen. Ze zijn niet alleen lekker maar ook oergezond; vol met vitaminen.

Geen wonder dat PLUS de sappen en sapmixen van Streekmeester In de Bogaard maar wat graag in de winkels heeft om de klanten te kunnen laten genieten van die heerlijke en gezonde producten. Om de versheid te garanderen in de koeling!

Streekmeesters, In de Bogaard

De verse sappen van Streekmeester In de Bogaard zijn verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht
PLUS 't Lam Bieshof, Dordrecht

www.indebogaardagf.nl