Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER IJsboerderij De Oude Schuur

heerlijk romig ijs en vol van smaak

Hoe romiger het ijs is, hoe lekkerder het smaakt. Nou, dat proef je wel als je het ijs kiest van IJsboerderij De Oude Schuur. Of het nu vanille is, chocolade, mocca, espresso, stracciatella of een van de vele andere smaken. Wat is dit lekker!

IJsboerderij De Oude Schuur in Vuren is onderdeel van een melkveehoudersbedrijf met 85 koeien. Hun melk - met een vetpercentage van meer dan 4% - vormt de basis voor al het heerlijke ijs. Jan en Annette van Dijk zijn pas op Koningsdag 2018 officieel begonnen en staan perplex van het enthousiasme voor hun producten.

Bijzonder is dat zij, geheel in de PLUS-traditie, natuurlijke Italiaanse grondstoffen gebruiken, ook voor de bijzondere kleuren. Het blauwkleurige ijs ontleent zijn kleur aan zeewierplantjes, het roodkleurige ijs aan bietensap. In die korte tijd is hun romige ijs een ongekend succes geworden; de smaak is het bewijs.

Vandaar dat PLUS dit ijs niet wil onthouden aan de klanten. De vrieskist, niet ver van de kassa’s, staat vol met halve, hele liters of eenpersoonsporties van dit heerlijke ijs. Doe jezelf een plezier en geniet van dit ijs. Toevallig in Vuren? Stop dan daar voor een ijsje van IJsboerderij De Oude Schuur.

Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

Het ijs van Streekmeester IJsboerderij De Oude Schuur is verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem

www.ijsboerderijdeoudeschuur.nl