Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Hoeksche Zuivel

Zuivel met liefde voor de koeien

De grazende en herkauwende koeien van de familie Commijs staan en liggen er rustig bij. Zij zorgen voor het belangrijkste ingrediënt van alle producten van Streekmeester Hoeksche Zuivel: melk. Van deze natuurlijke witte vloeistof maakt het familiebedrijf allerlei heerlijke zuivelproducten, zoals melk, boter, karnemelk, yoghurt en ijs.

In het pittoreske dorpje Maasdam in de Hoekse Waard is het bedrijf van vader Arie, moeder Heleen, zonen Jan en Pieter en dochter Petra te vinden. De liefde voor de dieren en het boerenbedrijf zit in hun genen en daar zijn zij maar wat trots op. Zij hebben ongeveer 120 rood- en zwartbonte koeien die verblijven in de ruime, duurzaam ingerichte stal of buiten in de wei. Daarnaast loopt er nog zo’n 50 stuks jongvee rond en zijn er het hele jaar door kalfjes te bewonderen.

De zuivere melk van de koeien verwerkt de familie op ambachtelijke wijze tot een diversiteit aan producten en sommige met verschillende smaken. Zoals het overheerlijke Hoeksche ijs meer dan 30 smaken, maar ook de diverse yoghurt en vla-variaties zijn het proeven waard. 

De producten van Streekmeester Hoeksche Zuivel zijn niet alleen verkrijgbaar bij hun eigen boerderij in Maasdam, maar ook bij PLUS ’t Lam.

De zuivelproducten van Streekmeester Hoeksche Waard zijn verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht

www.hoekschezuivel.nl