Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Gorcums Genot

de koffiegeur is een en al verleiding

De geur van vers gezette koffie is al zo lekker. Dat geldt helemaal voor de Medium Roast en Dark Roast koffie van Gorcums Genot. Een uniek Gorcums product, speciaal voor PLUS Elbert van den Doel gebrand. Medium Roast is krachtig en vol van smaak, Dark Roast is uitdagend en complex van smaak.

Met lichte roodfruittonen in combinatie met fijne melkchocolade is Medium Roast een sensatie op de tong. Dark Roast verrast door chocoladetonen gecombineerd met een heldere frisheid en fruitige, karamelachtige aroma’s. De basis bestaat uit 100% Fair Trade Arabicabonen, de koffieboeren kunnen rekenen op een eerlijke prijs.

De unieke blend is in samenspraak tussen Beans Coffee en PLUS ontstaan. Voor Streekmeester Pim ten Lohuis van de kleinschalige Ittervoorste branderij is ambachtelijk branden, slow roast, in kleine hoeveelheden de grondslag. Slow roast wil zeggen dat de bonen de tijd hebben om te garen. Na het branden moeten de bonen binnen vier minuten zijn afgekoeld. Dit gebeurt met lucht, waardoor de smaaktonen van de bonen beter behouden blijven. En nog wat: Gorcums Genot is altijd kakelvers!

Gorcums Genot is er als pondspak pure koffiebonen of gemalen koffie. Proef zelf bij de koffiemachine in de supermarkt hoe lekker het is!

Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

De koffie van Streekmeester Gorcums Genot is verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem