Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER De VitamineMuur

Geniet van de pure natuur

De literflessen appelsap en peren/appelsap van De VitamineMuur staan bij PLUS op de groente- en fruitafdeling. Terecht, want de sappen zijn gemaakt van de appels en peren van Fruitkwekerij De VitamineMuur in Hellouw. Puur natuur, goudeerlijke producten die niet alleen lekker zijn, maar ook nog eens gezond.

De naam is ontleend aan een fruitverkoopautomaat bij de kwekerij van Richard en Stijnie van Maaren: De VitamineMuur. Vergelijkbaar met een snackautomaat, maar dan met producten geteeld of gemaakt van producten uit eigen kwekerij. Appels, peren, rode bessen en vruchtensappen. Het bedrijf kreeg een koninklijk tintje toen de toenmalige koningin Beatrix jaren geleden het Glasmuseum in Leerdam opende. De gasten kregen er de heerlijke de sappen uit Hellouw te drinken. Dat gaf een boost; de vraag groeide en zo werden de sappen uit Hellouw een serieuze aangelegenheid.

Ook de gasten van Restaurant Oud Vuren kunnen van deze unieke sappen genieten. Van de appels van Streekmeester De VitamineMuur maakt het restaurant hun befaamde eigengemaakte appeltaart. Nog een tip van deze kweker; zet de fles na opening in de koelkast, dan blijft het sap lekker vers. En gezond.

Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

De verse sappenvan Streekmeester de VitamineMuur zijn verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem