Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER De Mèkkerstee

Verse koffiebonen uit de ambachtelijke koffiebranderij

De Stadsbranderij is een begrip in Dordrecht. Eigenaren Bas van der Stoep en zijn zus Iris waren al bekend van Barista Service Nederland op beurzen, festivals en evenementen. Met hun eigen koffie- en theewinkel, tevens ontbijt- en lunchroom, hebben ze een aanvulling gecreëerd die niet meer uit Dordrecht is weg te denken.

Voor de lekkerste espresso, cappuccino, lungo of slow filterkoffie heb je de allerbeste koffiebonen nodig en een eigen koffiebranderij om de versheid te garanderen. Combineer dat met passie, de wil om anderen ervan te laten genieten en te delen hoe je een heerlijk bak koffie kunt zetten. Dan zijn we bij familie Van der Stoep en hun Stadsbranderijteam aan het juiste adres.

Het begint bij de selectie van de koffiebonen uit verschillende delen van de wereld. Alleen de allerbeste koffiebonen komen in aanmerking om in De Stadsbranderij te belanden. Daar komt zowel menselijkheid als duurzaamheid bij. Daarom spelen eerlijke prijzen voor de koffieboer een belangrijke rol en is een aantal producten biologisch geteeld en Fairtrade gecertificeerd. Het resultaat is ware verwennerij voor de neus en de smaakpapillen van de koffieliefhebber.

Speciaal voor PLUS ’t Lam zijn vier toppers uit het assortiment geselecteerd; Ethiopië Sidamo, Columbia Supremo, House Blend en Espresso Blend. Te herkennen aan de bruine papieren zakken met de letters STBR.

FB Streekmeesters de Stadsbranderij
PLUS t Lam   Streekmeester de Stadsbranderij   Anke Bot Fotografie website

De koffiebonen van Streekmeester De Stadsbranderij zijn verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam
PLUS 't Lam Bieshof

www.baristaservice.nl