Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER De Graafstroom

Natuurlijk gerijpte Goudse kaas

In het Zuid-Hollandse Bleskensgraaf staat sinds 1908 Zuivelfabriek De Graafstroom. Een zuivelfabriek ‘voor boeren, door boeren’ waar van eerlijke melk een (h)eerlijk eindproduct wordt gemaakt: kaas uit het hart. En dat doen onze kaasmakers met veel passie en plezier, dag in, dag uit.

Ruim 200 boeren hebben zich verenigd in zuivelcoöperatie DeltaMilk. Samen zijn zij de toegewijde eigenaren van Zuivelfabriek De Graafstroom. Een zuivelfabriek voor boeren door boeren die al bestaat sinds 1908. De boeren zorgen goed voor hun koeien die lekker mogen grazen in de wei, dat levert heerlijke melk op. Daarvan maken de kaasmakers van De Graafstroom de lekkerste, natuurlijk gerijpte Goudse Kaas. De 48+ en de 30+ volvet en laag vet kazen zijn tijdens een internationale competitie onlangs gekozen tot de beste van Nederland!
In de zuivelfabriek weten de kaasmakers dat de natuur zijn gang moet gaan, dus zorgen zij voor optimale omstandigheden tijdens het proces van het kaasmaken en de natuurlijke rijping van de kaas op originele houten kaasplanken.
De kazen zijn niet alleen lekker, maar ook verantwoord. De Graafstroom streeft altijd naar een zo laag mogelijk vet- en zoutgehalte in haar karaktervolle kazen. Dus om deze kazen te proeven en te kopen; op naar PLUS!

streekmeesters

De kazen van Streekmeester De Graafstroom zijn verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht
PLUS 't Lam Bieshof, Dordrecht
PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem
PLUS van Holten, Alblasserdam

www.degraafstroom.nl