Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER De Eierboerderij

de kippen hebben een prettig leven, dat proef je

De eieren van Streekmeester De Eierboerderij in Herwijnen zijn niet te missen. In een mooie aparte presentatie, niet ver van de broodafdeling, staan ze in grote trays klaar om ze zelf in doosjes te stoppen. Nu kun je zeggen; een ei is maar een ei? Nee, hoor. Dit zijn natuurlijke en eerlijke kwaliteitseieren, zonder toegevoegde kleurstof.

De lichtgekleurde dooiers getuigen van de eerlijkheid van De Eierboerderij. Die eerlijkheid is te zien in de ruime scharrelstallen van dit familiebedrijf. De kippen hebben een strooiselvloer voorzien van een dikke laag tarwestrooisel waarin ze met regelmaat een uitgebreid stofbad nemen. Ook gaan de kippen ’s avonds op stok voor hun welverdiende nachtrust. Ze krijgen voldoende voer- en drinkgelegenheid en hebben legnesten in het halfdonker waarin zij rustig hun eieren leggen. 

Het belangrijkste, vindt Huib van Zandwijk, is dat de kippen voer krijgen van goede granen, dat is van grote invloed op de kwaliteit van het ei. Samen met zijn vrouw Judig, zoon Jan-Willem en schoondochter Anita is het familiebedrijf toekomstbestendig. Met vijftig melkkoeien en een eigen winkeltje verkopen ze er onder meer aardappels, fruit, melk en hun verse eieren. Verse eieren die je ook zo maar bij PLUS kunt kopen.

Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

De eieren van Streekmeester De Eierboerderij zijn verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem

www.deeierboerderij.nl