Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Bistro de Heerlijckheid

deze overheerlijcke dressing is een culinaire topper

Voor een salade of carpaccio heb je een dressing nodig. Om het echt lekker te laten smaken is de Heerlijckheid Dressing een geweldige culinaire tip. Deze heeft een zoetig tintje en is tegelijkertijd fris. Ook smakelijk op een broodje gezond of als dipsaus voor chips.

Het is begonnen met Bistro De Heerlijckheid in Sleeuwijk. Sinds 2003 zorgen Erik en Lisette Knoop dat hun gasten niets tekort komen, ook niet in de catering. Erik maakt de dressing voor de gasten naar een oud Italiaans recept. De plaatselijke groenteboer wilde het graag verkopen, de plaatselijke supermarkt volgde en zo is de populariteit van de dressing prettig uit de hand gelopen. In de wijde omgeving wil men van de Heerlijckheid Dressing genieten. Een onverwacht groot succes.

De bistro met 140 zitplaatsen kent een menu dat bestaat uit traditionele gerechten, maar wel in een modern jasje. Dat houdt Erik niet tegen om met vol enthousiasme door te gaan met zijn dressing, waarvan hij de receptuur wijselijk niet vertelt. Inmiddels is de nieuwe aioli ook te koop en wordt er hard gewerkt aan de Heerlijckheid Magic BBQ saus, een lichtpittige wok/marinade saus en de Magic Salsa saus (mild pittig). Of die ook naar PLUS komen? Ja, natuurlijk!

Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

De sauzen van Streekmeester Bistro de Heerlijckheid zijn verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem

www.bistrodeheerlijckheid.nl