Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER BIJENBAAS

Pure honing uit de Nederlandse natuur

Pure honing uit de Nederlandse natuur en met de aankoop van een pot help je de natuurlijke omgeving van de bijen behouden. Nog een belangrijk punt: de honing bevat geen chemische schadelijke middelen, want dat is absoluut tegen de wens van de BIJENBAAS!

“Wij gebruiken zelf geen bestrijdingsmiddelen en brengen de bijen ook niet naar fruittelers en andere kwekers die wel met chemische gewasbescherming werken”, vertelt BIJENBAAS Wouter Hasekamp. “We reizen überhaupt niet met de bijenvolken. Elke pot honing is terug te leiden naar de plek waar de bijen hun eigen gang zijn gegaan.” Om te weten waar de honing die jij kocht is gemaakt, kun je via een code op de pot de locatie opzoeken waar het bijenvolk woont. 

Help de natuur
Met de aankoop van honing van de BIJENBAAS help je de natuur een handje, want voor elke verkochte pot honing verwerft BIJENBAAS één vierkante meter natuur. Wouter: “Zo kunnen we ruimte en natuur behouden voor de bijen.”

De bewustwording van die noodzaak kreeg Wouter door zijn dochter Lot. “Zij vertelde over de bijensterfte. Dat we zonder bijen geen bloemen, plantjes, fruit en groentes hebben. Dus was haar oplossing: ‘Laten wij zélf de bijen gaan helpen. Dan ben je pas echt een baas!’ Dat was de start van BIJENBAAS.”

De honing van Streekmeester Bijenbaas is verkrijgbaar bij: