Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Banketbakkerij Brokking

Dordts hazelnootgebak dat Nederland heeft veroverd

Je hoeft geen Dordtenaar te zijn om het hazelnootgebak van Banketbakkerij Brokking te kennen. Als er één product is uit Dordrecht dat landelijk bekendheid heeft gekregen, dan is het wel dit hazelnootgebak. Niet zo gek, want het familiebedrijf bestaat al sinds 1898. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een bakkerij met luxe banketbakkersspecialiteiten. Ook voor maatwerk draaien ze hun handen er niet om, of liever gezegd; juist wel!

Brokking hazelnootgebak blijft uniek: hazelnootschuim, in luchtige laagjes opgebouwd en met zacht geklopte, licht aangezoete slagroom afgewerkt. Dit zorgt voor een bijzondere compositie waardoor dit gebak meer dan een delicatesse is. Het gebak wordt meerdere malen per dag gemaakt, zo is het altijd vers. Probeer het maar niet zelf na te maken, want zo lekker als van Brokking wordt het nooit.

Dit is nou typisch zo’n Streekmeesterproduct dat niet mag ontbreken bij Plus. Niet alleen in de vorm van het unieke gebak per twee of vier verpakt, maar ook in de vorm van hazelnoottaart voor 6 tot 8 personen. Grotere taarten kunnen ook, op bestelling. Gewoon even vragen.

Streekmeesters, Brokking

Het hazelnootgebak van Streekmeester Banketbakkerij Brokking is verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht
PLUS 't Lam Bieshof, Dordrecht

www.brokkingbanket.nl