Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Bakkerij Voordijk

Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en dat proef je

Bakkerij Voordijk is een begrip in de wijde regio. De vestigingen in Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht zijn, van ons uit gezien, het dichtstbij. Maar de oorsprong ligt in de Hoeksche waard, Oud-Beijerland om precies te zijn. In 1897 vestigde Goris Voordijk zich daar als bakker. Hij zou eens moeten weten wat zijn achterkleinkinderen na 120 jaar hebben bereikt. Bakkerij Voordijk heeft namelijk een reputatie gekregen waar menig bakker jaloers op is.

Die achterkleinkinderen hebben namelijk een traditie bewaard. Door de broden op traditionele vloerovens te bakken heeft het nog precies de authentieke smaak van vroeger. Hetzelfde geldt voor de broodjes. En dan zijn er nog die heerlijke koekjes, het overheerlijke gebak (ook per stuk verkrijgbaar!) en de chocolade. De kwaliteit staat op ongekende hoogte, reden genoeg om dat ook eens te proberen.

Er zijn al zo veel lekkere dingen te vinden op de brood- en gebakafdeling bij de vestingen van Plus. En dan hebben we ook nog eens het brood, de koekjes, het gebak en de chocolade van Streekmeester Bakkerij Voordijk. Aan u de keus!

Streekmeesters, Bakkerij Voordijk, Anke Bot Fotografie

Het brood en gebak van Streekmeester Bakkerij Voordijk zijn verkrijgbaar bij:

PLUS 't Lam Dubbeldam, Dordrecht
PLUS 't Lam Bieshof, Dordrecht
PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem
PLUS van Holten, Alblasserdam
PLUS Slingerland, Middelharnis
PLUS Buning, Stellendam

www.bakkerijvoordijk.nl