Maak kennis met de Streekmeesters en hun prachtige producten.
Exclusief bij jouw PLUS supermarkt!

STREEKMEESTER Bakkerij van der Grijn

brood en gebak, gewoon lekker

De geur van brood. Zo heerlijk! Bij PLUS zien we een assortiment qua brood van de meest in de smaak vallende soorten van Bakkerij Van der Grijn. Altijd herkenbaar aan de rood-wit-blauwe verpakking. Je krijgt meteen trek bij het zien van die ambachtelijk gebakken, knapperige broden. Toch zin in een andere broodsoort? Via een PLUS-medewerker is gemakkelijk elke soort te bestellen. 

Een paar schappen verderop staat het heerlijke gebaksassortiment van Van der Grijn. Dat wisselt per seizoen, is ook op bestelling te leveren. Bakkerij Van der Grijn is trots op het Streekmeesterschap om zo het contact met klanten via PLUS te kunnen houden. De populariteit zit ‘m namelijk niet alleen in die knapperige broden en dat heerlijke gebak. De klanten waarderen de manier waarop Bakkerij Van der Grijn contact met hen zoekt.

Met tien vestigingen in de wijde regio, waarvan drie in Gorinchem, is het lastig om Bakkerij Van der Grijn niet te kennen. De basis ligt in Groot-Ammers waar Teunis van der Grijn in 1950 de zaak van zijn baas overneemt. Het sterk gegroeide familiebedrijf staat nu onder leiding van de derde generatie, te weten de broers Michel, Arto, Ron en Leon.

 

Streekmeesters, Anke Bot Fotografie, Kaat CC, PLUS supermarkt, PLUS Elbert van den Doel
Streekmeester, Streekmeesters, PLUS supermarkt, supermarkt PLUS, Kaat CC, Karin van Zanten, Anke Bot Fotografie, Anke Bot, kwaliteit van dichtbij

Het brood en gebak van Streekmeester Bakkerij van der Grijn zijn verkrijgbaar bij:

PLUS Elbert van den Doel, Gorinchem

www.bakkerijvandergrijn.nl